The snow falling, a hot chocolate to warm us up and a raclette on the ski slopes are memories we all have. This year, our chefs pâtissiers have decided to take you with them on a journey to the heart of Christmas in the mountains. Like a Proust’s madeleine, this recipe booklet will bring back good memories thanks to snowy visuals, but also thanks to comforting and delicious flavours: praliné, chestnut, seasonal fruits... You will also find the essential products for a successful Christmas! So, put on your skis and follow us for a tour of the slopes to discover our creations!
Nous avons tous un souvenir de la neige qui tombe, d’un chocolat chaud pour nous réchauffer et d’une raclette au bord des pistes de ski. Cette année, nos chefs pâtissiers ont décidé de vous emmener avec eux pour une immersion au cœur d’un Noël à la montagne. Comme une madeleine de Proust, ce cahier recettes vous rappellera de bons souvenirs, que ce soit grâce à des visuels enneigés ou à des saveurs réconfortantes et délicieuses. Vous y retrouverez également les produits incontournables pour un Noël réussi. Alors, chaussez vos skis et suivez-nous pour un tour de piste à la découverte de nos créations !