Hazelnut, chocolate, citrus fruit, pistachio and coffee... These are just a few of the fine pastry ingredients used by our chefs in this 2023 Christmas Collection.
To emphasise the purity of the ingredient and place it at the heart of the log, simplicity was key. To show this off, a refined design brings out each ingredient's distinctive character, bringing its rough edges, texture and uniqueness to the forefront.
We were also keen to make well-considered choices: selecting seasonal, locally-sourced ingredients, trying to reduce sugar or even using more fruit. All this was to meet consumer expectations.
La noisette, le chocolat, les agrumes, la pistache ou encore le café… Autant d’ingrédients nobles de la pâtisserie que nos chefs sont venus travailler dans ce cahier Collection de Noël 2023.
Pour sublimer la pureté de l’ingrédient et le placer au cœur de la bûche, la simplicité a été le maitre mot. Pour y faire écho, un design épuré vient faire ressortir le caractère marquant de chaque ingrédient, rappelle ses aspérités, sa texture et son côté unique.
Nous avons aussi eu à cœur de faire des choix raisonnés : sélection d'ingrédients de saison, un sourcing local, une volonté de désucrage ou encore plus de fruits. Tout ceci afin de respecter les attentes des consommateurs.