More than ever, consumers are looking for authentic, gourmet pastries with surprising textures and flavors. According to our latest Taste Tomorrow study, 72% of consumers like to try out products with different textures, while 72% are looking for traditional tastes. Consumers are attracted by the stories behind their favorite pastries, but they also want to know about their impact on the planet and on their health. To meet the new demands of your customers, we are offering you 2 new recipes to reinvent classic pastries together. At PatisFrance, we want to preserve the history, heritage, and traditions of these timeless pastry classics.
That’s why we’re reinventing 2 traditional seasonal pastries: the Fraisier and the Tarte aux Framboises:
Plus que jamais les consommateurs recherchent des pâtisseries authentiques et gourmandes avec des textures ou des saveurs qui les surprennent. Selon notre dernière étude Taste Tomorrow, 72% des consommateurs aiment tester des produits avec différentes textures tout en recherchant des goûts traditionnels pour 72% d’entre-eux. Les consommateurs sont attirés par les hisoires qui se cachent derrière leurs pâtisseries préférées mais ils veulent aussi connaitre leur impact sur la planète et sur leur santé. Pour répondre aux nouvelles exigences de vos clients nous vous proposons 2 nouvelles recettes pour réinventer les classiques de la pâtisserie ensemble. Chez PatisFrance, nous voulons préserver l’histoire, le patrimoine et les traditions de ces classiques de la pâtisserie intemporelle.
Nous vous proposons ainsi de réinventer 2 pâtisseries traditionnelles de saison : le Fraisier & la Tarte aux Framboises :